Najaarscursus omgaan met dementie - Ede

Dinsdagmiddag 7, 14, 21 en 28 november 13.30 - 15.30 uur

De cursus ‘Omgaan met dementie’ gaat over diverse vormen van dementie, het verloop van dementie, veranderend gedrag en de rol van de mantelzorger. Het doel is dat deelnemers meer inzicht hebben hoe ze hun naaste met dementie kunnen ondersteunen. De cursus wordt gegeven door een ervaren trainer & casemanager.

Meedoen aan de cursus stelt de partner en andere familieleden in staat beter in te spelen op gedrag en emoties en hierin een (nieuw) evenwicht te vinden. De deelnemers zijn merendeel partners of kinderen van de persoon met dementie. Maar ook andere familieleden, vrienden of buren zijn welkom. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en één terugkombijeenkomst.

Najaar middagcursus Ede

Dinsdagmiddag 7, 14, 21 en 28 november 13.30 - 15.30 uur Locatie: Meerpaal, Industrielaan 1 Ede

U kunt zich digitaal aanmelden voor deze cursus.
Klik hier voor het aanmeldformulier en vul deze in.

Wat deelnemers zeggen over de cursus:

Was ik maar eerder gegaan’ en ‘Het is echt een cursus en geen therapie. Er valt een lach en een traan. Ik heb er veel van geleerd, het heeft me echt goed inzicht gegeven hoe je dingen aan kunt pakken!

Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 40,-- (voor koffie/thee en materialen). Voor meer informatie bel Folkert Kooistra, 0318 - 20 8080 of stuur een e-mail naar fkooistra@malkander-ede.nl