Lettergrootte: a a a

'Dag Mama': theatervoorstelling over dementie voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in de regio Gelderse Vallei.

Ketenzorg Dementie Gelderse Vallei en Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei halen samen het muziektheater-programma ‘Dag Mama’ naar Ede. Naasten, vrijwilligers en professionals kunnen hier op indrukwekkende wijze ervaren wat het betekent om dementie te hebben. Zodat we hier beter mee om kunnen gaan, en meer kunnen betekenen voor de mens met dementie én voor elkaar.

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van mensen met dementie. U beleeft én begrijpt daardoor wat de ziekte met hem of haar doet. Met de u aangereikte inzichten en praktische handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

De voorstelling is geaccrediteerd voor zorgmedewerkers.

Wanneer: vrijdagmiddag 23 juni 2017: vanaf 13:15-13:45 uur inloop met koffie en thee. Aanvang voorstelling: 14:00 uur. 
Waar: Akoesticum Ede
Voor wie: er is plaats voor 100 professionals en vrijwilligers (aangesloten bij een van onze partners) en 50 mantelzorgers.
Aanmelden: is verplicht. Inschrijven kan via het formulier op de website van het Netwerk PZGV bij themabijeenkomsten en is vanaf 15 mei 2017 mogelijk. Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen 0000 invullen bij het BIG nummer. Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst gezet.
Kosten: geen

Klik hier om publieksreacties over het programma te bekijken.

Bel 088 60 50 500